Skip to content Skip to footer

Professionell rådgivning

Med vår ekonomiska rådgivning kan du känna dig trygg i vetskapen om att du tar välgrundade ekonomiska beslut. Vi arbetar tillsammans för att skapa en plan som passar dina unika behov och mål.

För er som vill ta
verksamheten till nästa nivå

Rådgivning är en vattendelare i mångas ögon. Vi utgår alltid ifrån just era behov och hjälper till med både löpande rådgivning men även mer kvalificerad rådgivning. Man ser oftast rådgivning som en kostnad i början men förhoppningsvis resulterar det i ett positivt utfall som kan spara en både tid och pengar i längden. Skatteplanering och affärsutveckling kan vara avgörande och då blir kostnaden för rådgivningen helt plötsligt försumbar. I och med att vi sköter ekonomin i ert bolag har vi en bra inblick i verksamheten och kan komma med konkreta råd för att utvecklas. Det kan vara alltifrån vilka förmåner man kan utnyttja till att omförhandla elavtalet. Vi effektiviserar de flesta processerna med hjälp av våra digitala verktyg.

HR-processen

Det är oftast något man outsourcar för att behålla kvalificerade medarbetare men även vara attraktiva för nya medarbetare. Detta är något vi hjälper er genom att upprätta professionella anställningsavtal, arbetsgivarintyg och ta fram rutiner för nyanställda.

Affärsrådgivning

Vi erbjuder populär rådgivning, inklusive likviditetsplanering, benchmark-analyser och genomsökning av bolag. Vi kan hjälpa med övergång till aktiebolag och förvärva andra bolag genom att identifiera risker och klargöra viktiga punkter.

Omförhandla avtal

Vi hjälper till med omförhandling av elavtal, försäkringar och eventuella lån. Det är en punkt som många företagare önskar slippa. Låt oss sköta det för bästa möjliga utfall då vi kommer med större förhandlingskraft samtidigt som ni kan fokusera på det ni är bäst på.

Juridisk rådgivning

Detta är ett brett område där vi hjälper till med framförallt affärsjuridik. Vi är inriktade på ekonomiska frågor som berör aktieägaravtal, överlåtelser och bolagsregistrering.

Oavsett vilken form av rådgivning som efterfrågas kan ni alltid börja med att höra av er till oss för mer info!

Är ni intresserade av våra tjänster? Tveka inte på att höra av er!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort