Skip to content Skip to footer

Bokföring

Digital bokföring med en personlig redovisningskonsult
Läs mer

Bokslut

Årsbokslut , årsredovisning och inkomstdeklaration
Läs mer

Löner

Förenkla lönehanteringen.Vi sköter allt
Läs mer

Rådgivning

Professionell affärsrådgivning. Vi finns här för dig
Läs mer

Låt oss sköta redovisningen och få tid till annat.
Vi ser till att ni slipper
pappersarbete.

Bokföring

Oavsett om du har en etablerad verksamhet eller är helt nystartad är det viktigt att ha koll på ekonomin för att kunna fatta välgrundade affärsbeslut. 

Det är här vi som redovisningsbyrå kommer in i bilden. Hur mycket mer lönsamt skulle ditt företag kunna bli om du fokuserar mer på själva verksamheten istället för att hantera det administrativa arbetet.

Vi åtar oss ansvaret över den löpande bokföringen, deklarationerna, skatter, leverantörsfakturor, kvitton och resultatuppföljning.

bokslut och årsredovisning

Som en del av vårt engagemang för att ge våra kunder den bästa möjliga servicen erbjuder vi alltid möjligheten att lämna in ditt material digitalt. Våra kunder kan alltid räkna med att få hjälp och stöd från våra erfarna rådgivare – även om du inte har möjlighet att lämna ditt material digitalt.

Om du inte är kund hos oss än men är intresserad av våra tjänster, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål på ett säkert och effektivt sätt.

Lönehantering

Vi är en modern och nytänkande redovisningsbyrå med välutbildade och professionella lönekonsulter. Vi tror på personlig service och hos oss får ni en dedikerad konsult, oavsett om det gäller enstaka löner eller flera dussin.

Låt oss ta hand om er löneadministration och effektivisera hanteringen med våra smarta och digitala verktyg. 

rådgivning

Personen som sköter bokföringen i ett bolag får en mycket god insyn över ekonomin. Vår rådgivning baseras på inblicken i bolaget kombinerat med kunskap inom företagsutveckling, strategi och tillväxt.

Vi hjälper även att starta nya bolag eller ta över befintliga verksamheter 
med allt tillhörande pappersarbete.

Är ni intresserade av våra tjänster? Tveka inte på att höra av er!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort